Lottemaa kehtestas 2-aastastele teemapargi külastajatele piletihinna (9)

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lottemaa teemapark.
Lottemaa teemapark. Foto: Gertrud Alatare

Kui varem said 2-3-aastased lapsed Lottemaa teemapargis lustida tasuta, siis nüüd tuleb vanematel ka nende eest piletiraha maksta.

«Lottemaa on Euroopa tasemel teemapark ja meie hinnad on märgatavalt odavamad,» sõnas Lottemaa asutaja Rein Malsub. Mehe sõnul on nad hinnatõusu juba pikemalt plaaninud. Ta lisas, et Lottemaa hinnamudel sarnaneb mitme teise teemapargi hinnamudeliga, kuid on palju odavam. «Me teeme seda palju väiksemale turule ja palju odavamalt,» märkis Malsub.

Piletihinna seadmist kaheaastastele põhjendas Malsub terve pere meele lahutamisga. «Nad lustivad täpselt samaväärselt kui teised lapsed,» sõnas teemapargi asutaja. «Lõpuks on see ikkagi ju meelelahutus tervele perele ja päev läbi kestev lust ja rõõm.»

Eelmise aasta lõpetas Lottemaa kahjumiga. Malsubi sõnul on praegu veel vara spekuleerida, kuidas see aasta läheb, sest jõulumaa on veel ees ja sel aastal plaanivad nad ka septembris avatud olla. «Kindlasti selline külm suvi meile kaasa ei aita, aga seda hinnangut on hetkel vara anda.»

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles