See nipp paljastab, kui palju sa tegelikult nutitelefoni ekraani vahid

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nutitelefoni ekraani ette kisutakse juba ka väikseid beebisid.
Nutitelefoni ekraani ette kisutakse juba ka väikseid beebisid. Foto: Panthermedia / Ronalds Stikans

IPhone kasutajatel on võimalik lihtsal viisil selgeks teha, mitu minutit või tundi nad päevas nutitelefoni ekraani jõllitades aega veedavad ning milline äpp neelab kõige enam nende tähelepanu.

Nutitelefonis veedetud aja saab lihtsasti selgeks teha telefoni sätete alt, ent ettevaatust – tegelik ajakulu võib isegi šokeerida, vahendab Business Insider.

Esmalt ava telefonis sätted (settings), sealt aku (battery) ning aku kasutusiga (battery life suggestions). Esmalt näitab see vaid seda, millised äpid kõige enam akut kulutavad, ent ülal paremal nurgas asetseva kella kaudu saad ka selgeks teha, kui palju aega nende äppide kasutamisele kulutad.

Foto:
Foto: Foto: Kuvatõmmis/Business Insider

Järgnevalt saadki näha kas oma viimase 24 tunni või seitsme päeva statistikat, mis avaldab, mitu minutit on iga äpp lahti olnud ekraanil ning ühtlasi telefoni taustal. Nimekiri kuvatakse selle järjestuse alusel, mitu protsenti akut antud äpp kulutab, seega võid näiteks Facebook Messengeri leida ka nimistu lõpupoolt.

Foto:
Foto: Foto: Kuvatõmmis/Business Insider
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles