Tallinna Hoiu-laenuühistu liikmed tulid Botaanikaaias kokku

Tallinna Hoiu-laenuühistu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

30. augustil 2017 tulid Hoiu-laenuühistu liikmed Tallinna Botaanikaaeda üldkoosolekule ja sellele järgnevale meeleolukale Jaan Kirsi juhitud showprogrammile.

Selline üritus, kus liikmed tulevad kokku vabas õhkkonnas, üksteisega tutvuma või niisama suhtlema, toimus nüüdseks juba teist korda. Eelmisel aastal sai see traditsioon alguse. Üritusele, mida ise oleme nimetanud „ühistu suvepäevad“ sai liige kaasa võtta ka kaaslase. Sel aastal oli kohal inimesi 500 ringis.

„Meil on ääretult hea meel, et liikmed said kokku ka vabamas õhkkonnas, kus oli võimalus tutvuda teiste ühistu liikmetega, arutada päevakajalisi teemasid ja tunda, et Tallinna HLÜ liikmed on nagu üks meeskond ühises asjas. Loodame, et huvi sellise ürituse vastu vaid kasvab ja sellest saab pikaajaline traditsioon“, kommenteeris üritust Tallinna Hoiu-laenuühistu juhatuse liige Annely Ojamets. „Tahame olla avatud ja hoolivad“, lisas ta.

30. augusti Tallinna HLÜ liikmete kokkusaamine algas kell 18.00 kõnedega juhtkonna poolt. Räägiti tavapärastel teemadel, misjärel läks oleng edasi juba vabamas ja pidulikumas meeleolus. Alates 18.30 toimus kontsert, mis oli läbi põimitud erinevatest kavadest – lauludest, tantsudest ja mängudest. Kogu kontserti juhtis pikaaegse õhtujuhi ja bändis esinemise kogemusega Jaan Kirss oma bändiga. Kogu liikmete kliendiõhtu oli väga sisutihe - täis positiivset meeleolu, humoorikaid väljaütlemisi õhtu juhilt, head muusikat ja vahvat üllatusshowd, kuhu kaasati ka publikut. Lisaks toimusid ka mängud rahvaga. Muidugi kogu selle ürituse ajal olid laual suupisted, samuti ei puudunud soe laud ja dessert. Koosolemine, saatjaks lõkketule leek, kestis hiliste õhtutundideni.

Nagu ettevõtte nimetuski ütleb, on Tallinna Hoiu-laenuühistu ühistuline rahaasutus, mille peamine tegevus on pakkuda hoiuseid ja laene oma liikmetele. Hoiu-laenuühistu osakapital moodustatakse liikmete osamaksudest. Üle seitsmeaastase tegevusaja jooksul on Tallinna Hoiu-laenuühistu osakapital tõusnud 2 801 475 euroni, ning reservikapitali suuruseks on 122 227 eurot. Saadud vahendid paigutab ühistu kinnisvara tagatisega laenudesse.

Tallinna HLÜ juhatuse liige Annely Ojamets rõhutab, et liikmetel on õigus ja võimalus lüüa kaasa kogu ühistu tegevuses, mis annab liikmetele arusaama ja usalduse.

Copy
Tagasi üles