Saarlase bränd jõudis maailma mainekamate hulka

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tilk! näohooldustooted.
Tilk! näohooldustooted. Foto: Ettevõtte kodulehekülg

Pille Lengi nahahooldustoodete bränd Tilk! valiti mainekal konkursil “Pure Beauty Awards” parima rahvusvahelise läbimurde teinud brändide kategoorias üheksa parema sekka.

Parim nende seast kuulutatakse välja oktoobri lõpus Londonis Savoy hotellis toimuval galal, kirjutab Saarte Hääl. Paremad on eelkonkursil välja valitud sadade brändide seast, mis konkursile esitatud.

Brändi Tilk! tooted ja tutvustuse saatis konkursile Lengi ise ja finalistide sekka jõudmine on tema jaoks suur võit. “Kui sa pead seal ikka võistlema maailmanimedega, kellel on pikaajaline kogemus, suured turundustiimid ja palju raha taga, siis võin öelda, et ma tunnen ennast juba nende üheksa seas väga hästi,” kinnitas Lengi. Korraldajate kinnitusel on just see kategooria eriti keerukas. Hea tagasiside sai Tilk! ka augustis New Yorgis toimunud messil.

Loe pikemalt Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles