Noblessneri ehitusel hukkunu oli 35-aastane mees

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile Tallinnas Noblessneri piirkonnas kortermaja ehitusel juhtunud õnnetuses hukkus 35aastane mees, kes töötas alltöövõtu firmas Arsam OÜ alles alates tänavu juunikuust.

Noblessneris Staapli 3 ehitusobjektil hukkus kolmapäeval kell 15 neljandalt korruselt kukkunud tööline, kui mitu töölist üritasid rõdul asunud tellingut pikki rõdu edasi nihutada, teatas Merko.

Kui telling hakkas nihutamise käigus ohtlikult kõikuma ning mehed asusid kõikumist peatama, kaotas 35aastane tasakaalu ja kukkus koos tellinguga alla. Enne kukkumist asus hukkunud töötaja rõdul, tellingul inimesi ei olnud.

Hukkunud mehele oli ohutusnõueid tutvustatud ja ta kasutas turvavarustust. Täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks on algatatud uurimine. Juhtunut uurivad politsei kriminalistid, seejärel teeb oma järeldused tööinspektsioon.

Merko objektil juhtus surmaga lõppenud tööõnnetus ka 2014. aastal. Ettevõte avaldab kaastunnet hukkunu lähedastele ja kollektiivile. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles