Saartele jalgsi reisijad saavad praamipileti osta nüüdsest mobiiliga

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tairo Lutter / Postimees

Alates neljapäevast on võimalik osta jalgsi reisija pilet TS Laevade parvlaevadele mobiiliga.

«Pileti saamiseks tuleb helistada kindlale telefoninumbrile, mille leiab sadamahoonest. Mobiiltelefoniga saab osta reisija täis-, soodus-, tasuta piletit ja püsielaniku sooduspiletit. Iga ostetud pilet seotakse selle telefoninumbriga, millelt vastavale numbrile helistati,» teatas TS Laevad.

«Hea on teada, et piletit on võimalik osta ühel suunal ja kindlale väljumisele ning piletit ei saa muuta ega tagastada. Mobiiltelefoniga on võimalik pileteid osta kõigil, kes on Eesti mobiilioperaatorite kliendid ja on avatud mobiilimakse teenus,» lisas vedaja.

Pileti ostmisel lisanduvad mobiiloperaatori poolt kehtestatud tasud pileti saatmise eest 0,15 eurot ja mobiilimakse tasu 0,32 eurot, mis kajastuvad ostja telefoniarvel. Täpsem informatsioon teenuse osas on kuvatud kõikides sadama hoonetes ja kodulehel praamid.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles