Millist telefoni valida esimese klassi õpilasele? (3)

Taavi Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lapsed saavad tänapäeval tihti oma esimese telefoni kooliteed alustades. Et lapsevanemal oleks kergem telefoni valida, palus Postimees Telial, Elisal ja Tele2-l soovitusi anda.

Igal aastal tulevad telefonitootjad välja uute lipulaevadega ja seejärel natuke nõrgemate mudelitega. Väikesele lapsele kooliminekuks sobiva telefoni leidmine võib olla üsna keeruline tegevus, sest valik on tohutult suur. Palusime kohalikel sideoperaatoritel veidi soovitusi jagada.

Tele2 tootedirektor Katrin Aron arvas, et lapse esimene telefon võiks olla väike ja käepärane, et tilluke käsi seda mugavalt hoida saaks. Esimese valikuna toob Aron välja iPhone SE. «See on mõnus, väike ja kompaktne ning ongi tegelikult seade, mida kooliminevatele lastele kõige enam ostetakse,» ütles Aron. Tootedirektor lisas, et lapsed armastavad ka pilte teha ja iPhone SE-l on väga head esi- ja tagakaamera. Lisaks on Aroni sõnul Apple’i OS-tarkvara üsna lihtne ja loogiline ega tohiks lastele suurt peavalu valmistada.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles