Kihelkond kompenseerib tühjad kaevud puhta joogiveega

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaev. Pilt on illustratiivne.
Kaev. Pilt on illustratiivne. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Omanikele, kelle kaevud septembri alguses Kihelkonna hooldekodu tarbeks tehtud puuraukude tõttu kuivaks jäid, otsustati Kihelkonna volikogus valla raha eest puhas joogivesi tagada.

Kihelkonna vallavolikogu eile toimunud istungil anti vallavanemale n-ö roheline tuli kaevuvee kadumise probleemi lahendamiseks. Vallavanem Raimu Aardam ütles, et kuna praegu ei ole kindlat hinnapakkumist ja töödele kuluv summa pole veel selge, on volikogu otsustanud anda nõusoleku valla ressursside kasutamiseks, vahendab Saarte Hääl.

«Praegu käibki projekteerimine ja jooniste tegemine ning ootame ehitusluba, ilma milleta me enne tegutseda ei saa. Neljale kinnistule viiakse Kihelkonna valla rahaga puhas joogivesi,» rääkis Aardam.

Saarte Hääl kirjutas 7. septembril. et Kihelkonna hooldekodu maasoojuskütte tarbeks puuraukude tegemisega lõigati läbi üks allikaharu ning ümberkaudsete kinnistute jaoks lõppes see kuivade kaevude ja kraavidega.

Loe lugu Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles