Soomes tehti lotoajalugu (1)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lotopiletid
Lotopiletid Foto: PantherMedia/Scanpix

Soome mees, kellel on kaks korda olnud lotomängus niivõrd õnnelik käsi, et on mõlemal korral enam kui miljoni võitnud, ei ole lasknud end sülle langenud õnnest häirida ja käib jätkuvalt edasi kahel töökohal. Ühtlasi on ta oma lotovõitudega teinud Soomes lotoajalugu.

Joensuust pärit, kuid anonüümseks jääda sooviv mees, on teinud oma kahe miljonivõiduga Soomes lotoajalugu, vahendab Iltalehti. Ühe miljonivõidu sai mees populaarse nädalaloteriiga Lotos ja teise Jokeriga.

Kui mehe esimene võit jäi kahe aasta tagusesse aega, siis teine lotovõit langes talle sülle selle nädala kolmapäeval, kui tema Jokeri lotopileti numbrikombinatsioon andis talle võidusummaks kaks miljonit eurot.

Soome lotofirma Veikkaus pressiesindaja Pipsa Öhmani sõnul on see esimene kord ettevõtte 77-aastase ajaloo jooksul, kui midagi sellist on juhtunud. 

Kuna mees ei soovinud oma isikut meedias avaldada, siis viis hasartmängude korraldaja ilma pressita mehega intervjuu läbi. «Mul oli pärast esimest lotovõitu tunne, et see võib uuesti juhtuda,» kirjeldas õnnelik lotovõitja.

Kuigi mees on kahe lotovõiduga saanud multimiljonäriks, töötab ta edasi kahel töökohal. «Mulle meeldib mu töö ja vähemalt ei küsi siis keegi midagi mu lotovõitude kohta,» põhjendas ta. Siiski tunnistas mees, et võib pärast viimast lotovõitu võtta pooleaastase puhkuse.

Kuivõrd mees on ise ettevõtja, siis oma esimese võiduga saadud raha kasutas mees võlgade tasumiseks, täiendavate investeeringute tegemiseks oma ettevõttesse ja aktsiate ostmiseks. Teisekordse miljonivõidu eest kaalub mees uue kodu ehitamist.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles