Võõrale põllule eksinud traktor tõi tüli majja

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Traktor.
Traktor. Foto: SCANPIX

Sel suvel sõitis püsirohumaade hooldamisega tegelev Audla OÜ traktorist Saaremaal ekslikult võõrale põllumaale ja niitis umbes kolme hektari ulatuses lisaks heintaimedele maha ka väiksemad kadakad.

Juulikuus aset leidnud juhtumi järellainetus pole aga ikka veel lõppenud, sest maaomanik soovib kahjutasuks summasid, mida kostja peab väljapressimiseks, vahendab Saarte Hääl.

Intsident toimus Saaremaal Sander Saburile kuuluval Pöide vallas Välta külas asuval seitsme hektari suurusel kinnistul, mida samal ajal müüdi kinnisvaraportaalis 17 500 euroga kui inimtegevusest puutumata loodusega ehituseks või turisminduseks sobilikku maatükki. Maaomaniku sõnul sõitis Audla OÜ traktor töötava purustiga omavoliliselt üle umbes poolest talle kuuluvast kinnistust ja purustas kõik, millest traktori jõud üle käis, väiksemad kadakad täielikult, suuremad männid ja kadakad osaliselt.

Viidates atesteeritud kinnisvaraspetsialistide hinnangule on Saburi sõnul purusti töö tulemusel kinnistu väärtust tunduvalt vähendatud, kinnistu müügiväärtus on langenud ca 5000 eurot.

Loe lähemalt Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles