Saaremaa Rally ajaks pannakse liinile sõitma kolm suurt laeva

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saaremaa Rally ajaks tuleb Suurele Töllule ja Piretile appi reisijaid teenindama muidu Hiiumaa ja mandri vahel sõitev Tiiu.
Saaremaa Rally ajaks tuleb Suurele Töllule ja Piretile appi reisijaid teenindama muidu Hiiumaa ja mandri vahel sõitev Tiiu. Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Seoses suurenenud nõudlusega Saaremaa Rally ajal paneb TS Laevad pühapäeval, 15.oktoobril Virtsu -Kuivastu liini teenindama täiendavalt parvlaev Tiiu ehk liini teenindavad kolm suurt parvlaeva.

TS Laevad juhatuse esimehe Jaak Kaabeli sõnul näitab eelmüügist ostetud piletite hulk, et pühapäeval, 15. oktoobril on nõudlus laevareiside järgi eriti suur.

«Toome 15. oktoobriks Saaremaa liinile parvlaevade Pireti ja Tõllu kõrvale reisijaid teenindama ka parvlaeva Tiiu, millega seoses kasvab üleveovõimekus veel kuni 400 sõiduki võrra, et vähendada võimalikke järjekordi, mis suurenenud nõudluse tõttu tekkida võivad,» sõnas Kaabel.

Rohuküla-Heltermaa liinil teenindab sel päeval parvlaeva Leigri kõrval reisijaid ja sõidukeid parvlaev Regula.

Päeva tihedamal ajal saavad väljumised Virtsu-Kuivastu liinil olema kohati iga 15-20 minuti järel.

«Kuna Kuivastu sadamas on sõidukite ooteala piiratud suurusega, siis palume reisijatelt koostööd ja mõistvat suhtumist tagamaks sõidukite kiire sisenemine ootealale ning laevadele laadimisel,» märkis Kaabel ja pani kõigile eelmüügist pileti ostnud reisijatele südamele, et nad tuleksid sadamasse 15 minutit enne ostetud reisi väljumist. «Neil reisijatel, kes mingil põhjusel ei ole soetanud eelmüügist piletit, palume järgida liiklusreegleid ja suunaviitasid ning mitte ummistada sadamasse juurdepääsu piletitega reisijatele,» märkis Kaabel.

15. oktoobri reiside lisakohad on eelmüügis praamid.ee veebilehel ja mobiiliäpis. Kokku toimub  15. oktoobril Kuivatust 32 väljumist, mis on 2017. aastal rekordiline ühel päeval toimuv väljumiste arv. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles