Uute rongide tulekuga võib Elron vagunitesse paigaldada kohviaparaadid (1)

Taavi Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hommikune Tallinn-Pärnu rong.
Hommikune Tallinn-Pärnu rong. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Juhul kui uute rongide saabumisega laheneb kohtade nappus, võib Elron paigaldada teatud vagunitesse kohvi-, vee-, või söögiautomaadid.

Kui Elron aastaid tagasi esimesed moodsad rongid soetas ja käiku pani, oli arutlusel erinevate joogi- või söögimasinate paigaldus rongi. Tänaseni pole rongides masinaid näha olnud ja seoses sellega küsisime, mis järgus Elroni plaan on või on see sootuks maha kantud?

Elroni turundus- ja kommunikatsioonijuht Mariis Adamberg vastab, et olemasolevad rongid on projekteeritud ja hangitud kujul, kus tehnilise lahendusena on ette nähtud üks koht kohvi- või söögiautomaadile. «Kuna toitlustuse pakkumine eeldaks istekohtade demonteerimist ning olukorras, kus täna mitmetel suundadel ja väljumistel on vabadest istekohtadest puudus, tähendaks sellise kompromissi tegemine head ja reisijatele selgelt lisandväärtust loovat lahendust,» vastas Adamberg ja lisas, et istekohtade nappus võib varsti laheneda.

Adamberg kirjeldab, et uute rongide soetamisel võib laheneda ka istekohtade puudumise küsimus ja tekib võimalus kaaluda kohvimasinate paigaldamist. Järgmiste uute rongide soetamisega plaanib Elron tuua inimesteni ka bistroo, mis võimaldaks reisijatele pakkuda külmasid ja soojasid jooke ning suupisteid.

Praegu tuleb aga leppida raudteejaamade juures olevate kauplustega. «Hetkel teeme aktiivset koostööd raudteejaamades teenust pakkuvate ettevõtetega, kus valik on palju suurem, kui seda saaks olla rongis ühe automaadi näol,» ütles kommunikatsioonijuht.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles