Netflix ähvardab hinnatõusuga

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader Netflixi jaoks tehtud seriaalist Marvel`s The Punisher.
Kaader Netflixi jaoks tehtud seriaalist Marvel`s The Punisher. Foto: Marvel/BACKGRID

Netflixi kasutajad USAs näevad lähikuudel oma arvete suurenemist, kirjutab BusinessInsider.

Netis filmide ja seriaalide vaatamist pakkuv Netflix tõstab USA kasutaja jaoks hinda juba kolmandat korda viimase kolme ja poole aasta jooksul. Need, kas maksid seni 9,99 dollarit kuus, hakkavad maksma 10,99. 11,99 dollarilise paketi kasutajad peavad edaspidi välja käima 13,99. Neile, kes on tellinud odavaima, 7,99 maksva paketi, hinnatõus ei rakendu.

Eestis Netflixi kasutajatele kehtivad praegu pea samasugused hinnad, ainult eurodes. Odavaim, Basic pakett, maksab 7,99. Standard pakett maksab 9,99 ja Premium pakett 11,99. Pole teada, kas Eestis tuleb samuti hinnatõus, sest Netflix ei kavatse igal pool hinda tõsta.

Tänavu on hinnatõus toimunud juba näiteks Kanadas ja Austraalias, kuid kiiresti kasvavates uutes piirkondades hoiab Netflix esialgu hinnad madalal. Väga kiiresti kasvanud populaarsus lubab Netflixil hinda tõsta just seal, kus ta parasjagu tahab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles