Tuntud mängurite riistvara tootja Razer siseneb mobiiliturule

Rait Piir
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Razer

Mänguritele suunatud personaalarvutite väljundseadmeid tootev ettevõte Razer vihjas Twitteris, et võib 1. novembril paljastada oma esimese mobiiltelefoni. 

Razer ostis selle aasta alguses omale nutitelefonide tootja Nextbit, mis tekitas spekulatsioone sellest, kas ettevõte plaanib siseneda mobiiliturule. Nüüd paistavad kuulujutud ka vett pidavat, sest Razer säutsus Twitteris 1. novembril saabuvast suurest paljastusest. Säutsu saatval pildil on kujutatud meest, kes hoiab käes midagi nutitelefoni sarnast. 

Arvestades, et Razer on tugevalt arvutimänguritele orienteerunud ettevõte, siis hakkab ilmselt ka nende uus telefon sihtima sama huvigruppi. Razeri tegevjuht Min-Liang Tan on seda sisuliselt kinnitanud. Samuti on ilmunud Twitteris foto, kus Tani taskust paistab mingit sorti helendava Razeri logoga seade, mis tähendab, et mobiiltelefon hakkab suure tõenäosusega kandma ettevõtte kuulsaid rohelisi madusid. 

 Allikas: The Verge

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles