Vähenenud töövõime ei vähenda töötahet

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
64 protsenti vastanutest polnud kuulnud riigi toetusest tööruumide või vahendite kohandamisele ning täiendõppe toetusele.
64 protsenti vastanutest polnud kuulnud riigi toetusest tööruumide või vahendite kohandamisele ning täiendõppe toetusele. Foto: SCANPIX

Tööturul konkureerimine ei ole alati kerge, eriti kui esineb raskendavaid faktoreid. Siiski on ettevõtteid, kes palkavad ka vähenenud töövõimega inimesi, kes end heade töötajatena tõestavad, vahendab Saarte Hääl.

Osaühingu Osilia Takso juhatuse liige Tarmo Susi ütles, et nende firmas on vähenenud töövõimega inimesed tööle võetud dispetšeritena. «Kogemus on olnud väga positiivne ja mitte midagi halba ei saa öelda. Ei olegi aru saada, et inimese juures oleks midagi teistmoodi,» märkis Susi.

Ta lisas, et esimest korda võeti sellele tööle vähenenud töövõimega inimene 2015. aasta novembris ning seoses töömahu suurenemisega arvestati, et inimesi võetakse veel, tänaseks töötab Osilia Taksos dispetšerina kolm vähenenud töövõimega inimest.

Loe lähemalt Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles