AirBaltic pani liinilt maha võetud Bombardierid tagasi lendu

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
airBaltic.
airBaltic. Foto: Mihkel Maripuu

Kõik seitse uut airBalticu lennukit, mille lennud kolmapäeval peatati, on tänaseks tagasi liinil. Kokku tuli ära jätta kolm lendu.

Kuigi airBaltic peatas kolmapäeval lennud seitsme äsjaostetud Bombardier CS300 lennukiga, et kontrollida nende lennukite mootoreid, kinnitas lennufirma, et osad kontrollitud lennukitest pandi tagasi liinile juba eile ning tänasest lendavad kõik seitse lennukit, vahendab ERRi uudisteportaal.

Mootorikontrolli tõttu pidi airBaltic siiski tühistama kolmapäeval kolm lendu: Riiast Helsingisse, Moskvasse ja Kaasanisse. «Rohkem lende seoses CS300 [lennukite kontrollimisega] ei tühistatud,» kinnitas lennufirma.

Mis täpsemalt tõi kaasa täiendava kontrolli ja isegi liinilt kõrvaldamise vajaduse, lennufirma esindajad ei täpsusta. Bombardier CS300 lennukite näol on tegemist uute lennumasinatega ning airBaltic maailmas ainus, kes neid sedavõrd suures mahus kasutab.

Loe lähemalt ERRi uudisteportaalist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles