Rehvivahetajatel tuleb sel nädalal töökoda tikutulega taga otsida

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ilmateade lubab nädalalõpuks lund. Suverehvidega autoomanikele tähendab lume saabumine vaid üht – on aeg rehvivahetuseks.

Rehvitöökojas aja kinni panemiseks on palju võimalusi – broneerida saab internetis, helistades ning võib ka lihtsalt kohale minna ja heale õnnele loota. Rehvivahetuseks aja saamine ei ole aga teps mitte lihtne. Suurem osa töökodasid on selleks nädalaks juba broneeritud.

Amservi autosalongides on esimesed vabad ajad alles järgmisel nädalal. Nimelt saavad Tartu ja Viljandi inimesed rehve vahetada 30. oktoobril ning olenevalt linnast tuleb neil selleks tasuda 49–59 eurot (Tartu) või 39 eurot (Viljandi). Pärnu elanikele avaneb esimene rehvivahetusvõimalus 1. novembril, hinnaga 60 eurot. Päev hiljem saavad rehve vahetada ka Paide elanikud, kellel tuleb välja käia hulga vähem raha – 39 eurot. Esimene vaba aeg Tallinnas on aga 3. novembril ning rehvivahetuse hind jääb 55–59 euro vahele.

Rehvid.com broneeringusüsteem näitab esimest võimalikku aega rehvivahetuseks Lasnamäe teeninduspunkti järgmise nädala esmaspäeval. Kiirel autoomanikul on veel võimalik broneerida aeg laupäevaks Mustamäe teeninduspunkti. Sealseid hindu ei ole võimalik kodulehelt leida.

Rehvidpluss kodulehel on esimene vaba aeg Peetri rehvivahetuspunktis 1. novembril, Tartu töökojas aga 31. novembril. Nelja rehvi vahetuse hind oleneb velje suurusest ja sellest, kas sõiduautol on plekkveljed (28–37 eurot) või valuveljed (32–50 eurot).

Keilas asuv Rehvivahetus.ee pakub esimest võimalikku aega 30. oktoobriks. Sarnaselt Rehvidpluss ettevõttele sõltub ka neil hind velje suurusest ja materjalist. 13–17-tolliste plekkvelgedega sõiduauto rehvivahetus võib maksma minna 25–26 eurot, 13–22-tolliste valuvelgedega maksab rehvivahetus aga 28–50 eurot.

Tallinlastel avaneb sel nädalal võimalus rehve vahetada Rehvitakso nii Kadaka kui ka Pirita töökojas, kus on esimene vaba aeg 29. oktoobril. Rehvivahetuse hind sõltub seal nii veljest kui ka sellest, kas tegemist on sõiduauto või maasturiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles