Maanteeamet otsib innovaatilisi ideid meeste nähtavaks tegemiseks

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helkurid.
Helkurid. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eesti statistika näitab, et noored linnamehed vanuses 26–34 eluaastat peavad ennast vaid autoroolis istujateks ja seetõttu muutuvad sõidukist väljudes tontideks teel. Maanteeameti missioon on ka nemad silmapaistvaks teha.

Põhjuseid, miks ta ei ole ennast nähtavaks teinud on mitmeid: tal oli helkur, mis kadus ära; ta ei ole leidnud meelepärast toodet; ta unustab helkuri enda külge kinnitada või ta lihtsalt ei tea, miks helkur on vajalik. Just siin ootab Maanteeamet inimesi endale appi välja mõtlema ideid, kuidas inimesi pimedal ajal nähtavamaks teha.

Tingimused:

  • idee peab lahendama probleemi, et noored, 26–34-aastased mehed ei tee ennast liikluses nähtavaks;
  • mida innovaatilisem lahendus, seda parem;
  • saatma selle hiljemalt 01.detsember.2017 e-maili aadressile: gerli.grynberg@mnt.ee

Maanteeameti ennetustöö osakond paneb kokku žürii, kes valib välja parimad tooted või ideekavandid kalkuleerides hinna suhet, praktilisust, innovaatilisust, teostatavust, testrühma hinnangut ning ägedust.

Võitjad pääsevad silma paistma 2018. aastal toimuvale Weekend Festivalile ning kes teab, võib-olla on just sinu loodud innovatsioon varsti ka massides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles