Alexela sissetulekuid tüürivad tanklapoed

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexela Tankla
Alexela Tankla Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Võrreldes möödunud aasta sama perioodiga kasvas Alexela Oili käive esimese üheksa kuuga 11 protsenti. Ettevõtte ärikasumiks kujunes 3,3 miljonit eurot, mis on samas suurusjärgus võrreldes möödunud aasta sama perioodiga. 

Alexela Oil juhatuse esimehe Ain Kuusiku sõnul on käibe kasvu taga järjepidevalt suurenev tanklate arv ning hea müügikasv ettevõtte tanklapoodides. «Oleme veendunud, et kütuse jaeturul muutub kütusemüük lähiaastatel lisateenuseks, mis toetab põhiäri – ehk tanklapoodide tegevust,» usub Ain Kuusik.

7. novembril avab Alexela pidulikult Jõgeva maakonnas oma esimese tanklapoe, mis asub Jõgeva linna piiril Õuna tanklas. «Antud tanklapoest kujuneb vana Tartu maantee ehk Piibe maantee tõenäoline tõmbekoht, kus kõik reisilised saavad vajaliku puhkepeatuse teha,» usub Ain Kuusik. Lisaks avab ettevõte novembrikuu lõpuks ka kapitaalselt renoveeritud tanklapoe Otepää linnas.

Alexela Oil AS kuulub Alexela Gruppi ning on aus eestimaine tanklakett. Ettevõtte 77-st tanklast omab tanklakauplusi 24. Vanima eestimaise tanklaketina (aastast 1993) ollakse tööandjaks enam kui 150 inimesele üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles