Video: uus iPhone X on kõige kergemini purunev iPhone

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IPhone X purunemistest.
IPhone X purunemistest. Foto: SquareTrade

Ettevõte SquareTrade testis läbi erinevate katsete uue iPhone X nutitelefoni vastupidavust ja leidsid, et suur hinnasedel ei taga vastupidavust.

Tehnikaseadmete kindlustamisega tegelev SquareTrade kukutas katsete käigus mitu uut iPhone X telefoni 1,8 meetri kõrguselt vastu maapinda ja ühegi katse puhul ei jäänud telefon terveks ega piirnenud ainult kergemate kahjustustega.

Kukutates telefoni küljega vastu maad antud kõrguselt purunes ekraan ja telefoni polnud võimalik enam lahti lukustada. Pillates telefoni ekraaniga vastu maad purunes ekraani klaas, samuti ekraan ise ja lisaks ei töötanud Face ID.

Kui telefon kukutati tagumise küljega vastu maad purunes tagaklaas nii, et klaasikillud asusid eralduma telefonist. Samuti ei pidanud telefon vastu viimasele trummel testile.

Testi lõpus leidis kindlustusfirma, et X seeria telefon on äärmiselt habras ja kalleima ostuhinna ja paranduskuludega iPhone, mis eales tehtud.

Vaata SquareTrade'i videost kui vastupidav iPhone X on ja loe, kui palju maksab telefoni parandus ametlikes Apple'i esindustes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles