Vanemad on vihased Amazoni jõulureklaami peale: «See tappis jõulud!»

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulukink.
Jõulukink. Foto: Pexels / CC0 Licence

Tänavune Amazoni reklaam on lapsevanemad tagajalgele ajanud ning seda süüdistatakse jõulutunde rikkumises. Amazon ise endal süüd ei leia, vahendab news.com.au.

Jõulud on lastele enamasti palju imelisem ja salapärasem aeg kui täiskasvanutele. Jõulukuusk on kaunistatud toas ja kingid toob kohale kas jõuluvana või saabuvad nad lihtsalt müstilisel kombel kuuse alla.

Amazoni uues jõulureklaamis on aga näha, kuidas isa astub tuppa, hoides käes kastide virna, milles jõulukingid sees on. Kuuldes laste kilkeid, poeb isa kiirelt laste eest peitu, et nad tema süles olevaid kinke ei näeks. Kui oht vahele jääda on möödas, kiirustab isa teise tuppa, et kingid ära peita.

Jõulureklaam on aga lapsevanemad välja vihastanud, sest viimased leiavad, et peavad oma lastele hakkama selgitama, miks on reklaamis isa käes jõulukingid ja miks ta ennast peidab.

«Aitäh, Amazon, mu kolmeaastane küsib nüüd mult, et miks see kingitustega mees ennast peidab ja kas ta on jõuluvana,» kirjutas üks Twitteri kasutaja.

Osa arvavad, et ettevõte on rikkunud laste jaoks ära jõulumeeleolu. «Ni iet see on siis Amazon, mis too jõulud? Õudne, et lastele, kes usuvad jõuluvanasse, näidatakse reklaami, kus isa peidab ennast Amazonist tellitud kingitustega. See tapab jõulud,» kirjutas teine Twitteri kasutaja.

Kolmas ütles: «Te rikkusite laste jaoks jõulud ära oma reklaamiga, aga no kõik kõlbab, peaasi et äri saaks teha, eks?»

Amazoni pressiesindaja proovis olukorda päästa. «Jõuluvana ja ta väikesed päkapikud töötavad päev läbi, et kõik poisid ja tüdrukud saaksid endale jõulukingid,» kinnitas ta. «Reklaamis näidatud kingid on lihtsalt vanemate poolt tehtud lisakingid lastele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles