Kuidas valida magamistoamööblit?

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MaxPixel

Magamistuba on terve kodu üks olulisemaid ruume. Magamistuba on paik, kus saame pikast tööpäevast puhata ning päevamured unustada. Tänasel päeval on meie elud äärmiselt kiired ja tihedad, mistõttu on magamistoa kujundamine ääretult oluline. Hästi valitud magamistoamööbel aitab luua kauni keskkonna, pakkudes samal ajal ka rahu ning mugavust.

Magamistoamööbli valik on äärmiselt lai, mistõttu on loomulik, et tekib küsimus, milline just endale valida. Järgnevalt toomegi mõned soovitused, mida mööblit valima asudes arvesse tasuks võtta.

  • Tee enda jaoks selgeks, millises stiilis tuba soovid luua. Tavaliselt eristatakse kahte erinevat tüüpi magamistubasid – klassikalises või modernses stiilis. Seetõttu tasub enda eelistus enne ostu paika panna ning sellest lähtuvalt ka valikut langetama hakata.
  • Pane paika eelarve, mille oled nõus magamistoamööbli peale kulutama. Harilikult aitab eelarve paika panemine valikut veidi kitsamaks tõmmata. Kindlasti tasub aga investeerida kvaliteetsesse mööblisse, sest näiteks kvaliteetne voodi tagab ka hea ja rahuliku une.
  • Tee kindlaks oma toa mõõtmed. Suurema toa puhul on valiku langetamine lihtne, ent väiksema toa puhul tuleb iga otsus hoolega läbi mõelda ning igale mööblitükile oma asukoht leida. Toa suurusest oleneb näiteks ka see, millises mõõdus voodi on Sul võimalik sinna soetada.
  • Väikese toa puhul peaks valima võimalikult funktsionaalse ja praktilise mööblilahenduse. Näiteks võiks voodil olla voodikastid, kus hea voodiriideid hoiustada ning võimalusel tasub endale suisa kokkukäiv mudel valida.
  • Kindlasti tasub endale valida kvaliteetne mööbel. On üsna teada-tuntud fakt, et mida rohkem investeerid, seda kvaliteetsema toote saad. See aga tähendab, et ostetud mööbel püsib kaua terve ja kenana.
  • Magamistuba kujundama asudes tuleks eelkõige mõelda iseendale – Sina oled see, kes puhkust vajab, mistõttu ei tasuks magamistuba viimaste moesuundade järgi kujundada. Arvesse tuleks võtta hoopis isiklikke eelistusi, sest kõige olulisem on, et Sina end oma toas hästi tunneksid.

Magamistoamööblit valides on paljude jaoks oluline ka selle värvitoon. Kindlasti tasub valida n-ö rahulikumad toonid, sest magamistuba on eelkõige koht, kus puhata ning magamistoa interjöör ei tohiks sellest tulenevalt olla liialt väsitav. Ent loomulikult tuleb jällegi lähtuda isiklikest maitsetest.

Kui jääd siiski valiku langetamisel hätta, siis tasub konsulteerida spetsialistidega, kes oskavad soovitada just Sinu soovidest lähtuvalt paremini sobivaid mudeleid. Pane oma soovid paika ning alusta hubase magamistoa kujundamisega!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles