Jõulukingid – ideest teostuseni

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: NegativeSpace/Pexels

Jõulud on erakordne aeg aastas. Jõuluroad, kaunis jõulupuu, hubased õhtud lähedaste seltsis ning loomulikult toredad kingid. Ja kui vahva on lastega koos kogu kodu taas jõuluehteisse sättida ning jõulupühade saabumist oodata. Laste jaoks on kindlasti üheks olulisemaks osaks jõuluhommikul tõusta ning kuuse alt kingitusi leida. Selleks tuleb meil aga hoolega läbi mõelda, milliseid kingitusi sel aastal oma armsatele teha.

Jõulude eel pakuvad paljud kauplused soodustusi ja allahindlusi, mis võimaldavad emale, isale ja sõpradele soetada vahvaid kinke veidi soodsama hinnaga. Siiski algavad soodustused enamasti alles pärast jõulupühi, mistõttu tuleb olla nutikas ning leida luksuslikud ning kaunid esemed võimalikult soodsa hinnaga. Kindlasti tasub juba varakult mõelda, mida ühele või teisele lähedasele sel aastal kinkida, sest jõulud lähenevad väga suure kiirusega ning detsembrikuu on enamasti äärmiselt tihe ja sündmusterohke, mistõttu ei pruugi hiljem enam vaba aega leiduda.

Jõulukingituste tegema asumisel võiksid esmalt paberile kirja panna, kellele kingitusi teha soovid ning mis võiksid olla need esemed, mis armsatele inimestele rõõmu võiksid tuua. Kindlasti ei tasu nimekirja liiga pikaks venitada ning pigem hästi läbi mõelda, kas igale kolleegile ja tuttavale on vaja tingimata kingitust teha. Kingitused võiksid olla pigem sümboolsed ja armsad. Liialt kallid kingitused võivad Sind jaanuarikuuks pankrotti ajada ning kingisaaja võib tunda end halvasti, kui tema kingitus sedavõrd hinnaline ei olnud. Tasub meeles pidada, et kõige olulisem on koos veedetud aeg, mitte tingimata kingitused.

Kui nimekiri paigas, siis tasub vaikselt poodides ringi hakata vaatama. Seda põhjusel, et sarnased või suisa identsed tooted on erinevates kauplustes väga erineva hinnaga. Kindlasti tasub tutvust teha erinevate e-poodide tootevalikuga, sest e-poodide hinnad on enamasti tavakaupluste hindadega võrreldes kordades soodsamad. Kingituste soetamist ei tasuks jätta väga viimasele minutile, sest selleks ajaks võivad teatud tooted lettidelt otsa lõppeda ning tunduvalt rahulikum on varakult kingid valmis osta ning advendiajal rahuliku südamega lähenevaid pühasid nautida.

Kui soetad sel aastal kingid varem, siis märkad, kui palju vaba aega jääb pühade lähenedes lähedaste seltsis veetmiseks. Ja kindlasti tasub meeles pidada, et lähedasi tasub meeles pidada aastaringselt ning et kõige suurem kingitus ongi koos veedetud aeg!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles