Käed külge: uus Nokia 8 teeb häid selfie-sid ja veel paremaid bothie-sid

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nokia 8 - uus lipulaev kahe kaameraga. (Foto tehtud Nokia 8 telefoniga)
Nokia 8 - uus lipulaev kahe kaameraga. (Foto tehtud Nokia 8 telefoniga) Foto: Starcom (Nokia 8)

Äsjaesitletud uus Nokia tipptelefon viib kokku uued kaamerafunktsioonid ning kindla tarkvara ja tehnoloogia. 

Mis on bothie? Kui sa seda veel ei tea, siis Nokia 8 teeb bothie-de tegemise mõne minutiga selgeks. Tegemist on ainulaadse kaamerarežiimiga, mis viib selfie täiesti uuele tasemele.

Nokia 8 bothie funktsioon võimaldab samal hetkel pildile püüda nii telefoni ees kui taga toimuva. Kvaliteedi tagavad 13MP kaamerad. 
Nokia 8 bothie funktsioon võimaldab samal hetkel pildile püüda nii telefoni ees kui taga toimuva. Kvaliteedi tagavad 13MP kaamerad. Foto: Bloomberg

Nokia 8 abil saab salvestada pilte ja videosid samaaegselt nii esi- kui tagakaameraga. Ekraanile ilmub kaks pilti korraga. Üks neist jäädvustab sinu ümber toimuvaid sündmusi, teine aga sinu emotsioone. See ongi bothie.

Muide, Full-HD kvaliteedis bothie-videot saab kohe sõpradega jagada ning otsepildina Facebooki või YouTube’i laadida.

Üheks Nokia 8 eripäraks on telefoni 13 Mpix kaamerad, mille heast kvaliteedist räägib juba see, et need on välja töötatud koos tuntud Saksa objektiivitootja Zeissiga.

Telefoni tagaküljel jääb kohe silma kaksikkaamera, mis koosneb värvilisest ja mustvalgest pildisensorist. Tänu teisele kaamerale võib isegi algaja teha ilusa bokeh-efektiga pilte ning mängida sügavusteravusega. Kuna mustvalgel sensoril puudub värvifilter, on hämaras tehtud piltidel tunduvalt rohkem valgust, need on teravamad ja kontrastsemad.

Nokia 8 üks sensoritest teeb just mustvalgeid pilte. See tagab teravamad ja kontrastsemad pildid kui tavalise kaameraga tehtud pilte mustvalgeks keerates. Pilt tehtud Nokia 8 telefoniga.
Nokia 8 üks sensoritest teeb just mustvalgeid pilte. See tagab teravamad ja kontrastsemad pildid kui tavalise kaameraga tehtud pilte mustvalgeks keerates. Pilt tehtud Nokia 8 telefoniga. Foto: Starcom (Nokia 8)

Pildistamisel saab ka värvilist ja mustvalget kaamerat korraga kasutada. Seade ühendab mõlemad kujutised automaatselt kokku ja tulemuseks on veelgi detaili- ja inforikkam pilt, mis peaks hästi sobima neile, kes soovivad pilte hiljem töödelda.

Nokia plussiks on puhas muutmata kujul Android. Pilt tehtud Nokia 8 telefoniga.
Nokia plussiks on puhas muutmata kujul Android. Pilt tehtud Nokia 8 telefoniga. Foto: Starcom (Nokia 8)

Üheks Nokia 8 plussiks on kindlasti operatsioonisüsteem – Android Nougat 7.1.1 “puhas” versioon. Seda ei koorma lisarakendused ja -funktsioonid nagu paljude teiste nutitelefonide puhul. Tänu “puhtale” Androidile saab Nokia 8 kasutaja tulevikus kiiresti kätte kõik vajalikud tarkvarauuendused ning saab alati kasutada turvalist ja töökindlat telefoni.

Uus Nokia tipptelefon on Eestis müügil väga atraktiivse hinnaga alates 569 eurot. Nokia 8 on müügil HMD Globali ametliku partneri Starcomi esindustes ja veebikaupluses www.starcom.ee.

Vaata Nokia 8 videopilti, filmitud automaatrežiimis: 

Starcom­ -  Nokia toodete müüja

Starcomis on võimalik soetada uusimaid Nokia tooteid kui ka originaal lisavarustust, paigaldada kaitsekile ja -klaasi ning saada tehnilist konsultatsiooni.

Starcomi esindusi võib leida Tallinna suurimates ostukeskustes Kristiines ja Ülemistes, kus on mugav ligipääs kui ka tasuta parkimine. Lai lisavarustuse valik ja mobiiltelefonide-, tahvelarvutite- kui ka arvutite remont teeb Starcomist universaalse hoolduskeskuse. Müügil on ka vahendeid ja tarvikuid nii elektroonika kui ka kodutehnika remondiks. Kohapeal hoitakse laias valikus varuosasid, kiirendamaks maksimaalselt hoolduse protsessi. Samuti teostatakse remonti nii kindlustuse korras kui ka Liisi järelmaksuga.

Nokia 8 põhiomadused:

- Android Nougat 7.1.1 operatsioonisüsteem; väga hea ühilduvus Google’i rakendustega; pidevad uuendused ja seadme turvalisus garanteeritud.

- 13 Mpix kaksik-tagakaamera ja 13 Mpix esikaamera Carl Zeissi optikaga.

- OZO audiotehnoloogia: ruumilise heli salvestamisne ja taustamüra summutamine.

- Võimas Qualcomm® Snapdragon™ 835 protsessor.

- Kahe SIM-kaardi kasutamise võimalus.

- Laiendatav mälu: MicroSD kuni 256 GB.

- Saadaval neljas värvitoonis kas mati või läikiva korpusega.

- Aku: 3090 mAh.

Nokia 8 müügipakend sisaldab peale kiirlaadija ja USB-C juhtme ka kvaliteetseid kuulareid. Lisaks sellele on kaasas ka metallist SIM-kaardipesa võti, mida läheb vaja ka mälukaardi sisestamiseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles