Galerii: täna on «must reede»! Kuhu poodidesse tõi ostupüha kõige suuremad allahindlused?

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USAst tuntud must reede laieneb jõudsalt üle maailma ja erandiks pole ka Eesti, kus mitmed kaubanduskeskused ning tehnikapoed pakuvad tavapärasest suuremaid allahindlusi.

Must reede ehk päev pärast USA tänupühasid, tähistab aega millal algab jõuluhooaja ostumöll ja poepidajate raamatupidamine liikus kahjumist kasumisse.

Varasemalt on Eestis läänemaailma ostupüha tähistamine üsna vaikselt möödunud, kuid tänavu on allahindlusi üle mitmete kaubanduskeskuste nii Tallinnas kui mujal Eestis.

Näiteks Ülemiste keskuses on «musta reede» hullusest haaratud mitukümmend poodi, kes kõik pakuvad kaupu täna tavapärasest soodsamalt. Sisustuskaupluses Jysk on kõik täishinnaga tooted -25 protsenti allahinnatud, samuti Sportlandis ja AG moepoes. Üllatavalt suure allahindlusega on väljas pood Springfield, kus müüakse kõiki tooteid tavahinnast poole, ehk -50 protsenti soodsamalt ning seda kuni pühapäevani.

Leidub ka teisi allahindlusi. Näiteks Instrumentaariumis on kõik prilliraamid koos klaaside ostuga -60 protsenti, Top Shop pakub valiku tooteid -80 protsenti soodsamalt ja kõik Skechersis leiduvad mustad jalanõud on täna -40 protsenti allahinnatud.

Kristiine ja Rocca al Mare keskustes jäävad allahindlused ka enamasti 20-25 miinusprotsendi piiridesse.  Näiteks on kogu Sangari toodang -25 protsenti allahinnatud, Ecco poekaup -30 ja Lindexis on valik moetooteid koguni -50 protsenti odavam.

Soodsaid pakkumisi leidub ka Pärnu kaubamajas Kaubamajakas ja Tartus Kaubamajas ning Tasku ostukeskuses.

Täna pakuvad erinevad poed ka kindlaid tooteid tavahinnast soodsamalt. Näiteks Klickist võib soetada endale uue halli värvi iPhone 6 telefoni 399,99 euroga (tavahind Klickis 429€). Samas IM Arvutitest saab endale soetada Apple tooteid veelgi soodsamalt. Ettevõte on nimelt müüki pannud ka seadmete demo mudelid, mis on erinevates poodides näitamiseks väljas olnud ja hommikuse seisuga on kodulehe andmetel suur osa nendest juba müügiks läinud. Näiteks oli iPad Pro 9.7'' 32GB WiFi Space Gray demo mudel müügil 399€ euroga ja on praeguseks ostja leidnud. Kui kasutatud mudelid huvi ei paku siis on saadaval ka uued iPadid, MacBookid ja Apple TV’d. Kõiki pakkumisi saad vaadata siit.

Sooduskampaaniatega pole väljas mitte ainult poed. Swedbank pakub 20 protsenti soodsamalt reisikindlustust, aastaks kodukindlustust ja kaskokindlustust ning uutele krediitkaardiomanikele esimest kolme kasutuskuud kuutasuta. Lux Express pakub teatud liinidel kuni 70 protsenti odavamaid hindu ja Tele2 pakub uut soodsat paketti kõigile uutele liitujatele sooduskuutasuga 2,99 eurot kuu 24 kuise liitumisega. Pakett sisaldab Eesti siseselt 4,5G internetti mahuga 5GB, 1200 kõneminutit ja 1000 SMS-i Eesti siseselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles