Vana mobiiltelefoniga võid aidata diabeedihaigeid lapsi

Taavi Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nutitelefon, telefon, mobiiltelefon
Nuppudega Nokia 3210
Nutitelefon, telefon, mobiiltelefon Nuppudega Nokia 3210 Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna algas kampaania, millega teeb Tele2 oma klientidele üleskutse tuua tagasi oma vana telefon ja annetada vana seadme eest saadud raha Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondile diabeedihaigete laste toetamiseks.

Tele2 tegevjuht Argo Virkebau rääkis, et nad otsustasid teha üleskutse oma klientidele, et tuua tagasi oma vana telefon ja annetada vana seadme eest saadud raha Lastefondile. «Kui inimene otsustab annetada, siis Tele2 paneb omalt poolt sama palju raha juurde,» märkis ta.

Lisaks annetavad ka Tele2 töötajad oma jõulukinkide raha Lastefondile. «Tunneme, et see raha loob Lastefondi abivajajatele suuremat väärtust,» ütles Vikerbau. Ta tõi välja, et Tele2 on sama tagasisidet kuulnud ka oma koostööpartneritelt. «Paneme kokku jõulukampaaniast saadud annetused ning Tele2 töötajate ja koostööpartnerite jõulukingituste raha ning aitame diabeeti põdevatele väikelastele soetada insuliinipumpasid,» selgitas ta.

Lastefondi strateegiajuht Küllike Saar ütles, et Lastefondil on väga hea meel Tele2-ga toimiva tiheda koostöö üle. «Tele2 on täna ainus operaator, kes on tulnud kaasa meie lahendusega hakata püsiannetajaks telefonikõne kaudu,» nentis Saar. Lisaks tõi ta välja, et Tele2 aitab Lastefondi ka internetilahendusega uudsetes annetuskastides. «See on igati tänuväärne, et Tele2 lõi kaasa ka «Istume paigal» kampaanias,» lisas ta. «Seekordne projekt on taas hea näide ja jätk juba niigi suurepärasele koostööle,» tänas Saar koostööpartnereid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles