Sinu brauser on natuke ajast maha jäänud. Et kõik töötaks, nagu vaja, palun uuenda enda brauserit.
Küpsised aitavad meil teenuseid edastada. Meie teenuseid kasutades nõustute sellega, et kasutame küpsiseid. ROHKEM INFOT >

Vaata, millistes riikides on kõige rohkem Michelini kolme tärniga pärjatud restorane

KOMMENTEERI PRINDI ARTIKKEL
Saada vihje
2002. aastal kolmanda Michelini tärniga pärjatud Pariisis asuv Guy Savoy restoran. | FOTO: Guy Savoy Facebook

Michelini tärne jagatakse väljapaistvatele restoranidele aastast 1926. Nad on kvaliteedimärgiks ja meelitavad restorani kliente, vahendab statista.com.

Restoranidel on võimalik teenida kuni kolm Michelini tärni. Esimese tärniga tunnustatakse restorani ühe parimana enda kategoorias. Teise tärni saab teenida erakordselt maitsvate toitude eest. Väga vähesed restoranid on pärjatud kolme Michelini tärniga. Kolmas tärn sümboliseerib restorani, mille nimel võiks ette võtta reisi linna, kus restoran asub.

Tagasi üles