Saaremaale sõitjad peavad homsest gaasile vajutamisega ettevaatlikud olema (4)

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiiruskaamera.
Kiiruskaamera. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Homme, 30. novembril paigaldatakse riigiteedele kolm uut kiiruskaamerat: kaks mõõtekabiini Läänemaale Lihula valda ning üks mõõtekabiin Harjumaale Saue valda Hüüru külla.

«Uued kiiruskaamerad kohe tööle ei hakka, kuna esmalt toimuvad seadistus- ja häälestustööd ning liikluskorraldus tuleb viia vastavusse uute oludega,» lausus maanteeameti liikluskorralduse osakonna liikluskorraldusvahendite haldur Krisela Uussaar. «Kiiruskaamerate paigaldamisega soovime eelkõige vähendada kiirusületustega kaasnevaid ohutegureid liiklejatele.»

Tööde käigus paigaldatakse liiklejaid uutest kiiruskaameratest teavitavad liiklusmärgid.

Seega, uued kiiruskaamerad kohe trahvi tegema ei hakka. Maanteeamet teavitab liiklejaid kiiruskaamerate käivitamisest eelnevalt üleriigilise meedia vahendusel.

Uute kiiruskaamerate asukohad: Risti–Virtsu–Kuivastu maantee 42. km ja 43. km ning Tallinna–Paldiski maantee 16. kilomeeter.

Kokku on Eestis 65 kiiruskaamera mõõtekabiini ja 47 mõõtesüsteemi. Kõikide Eestis asuvate kiiruskaamerate asukohad leiab siit.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles