Ajastu lõpp: täna avati viimane Säästumarketist ümberehitatud Rimi kauplus

Taavi Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
XL Säästumarket.
XL Säästumarket. Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

Tallinnas Tammsaare teel avati täna viimases Säästumarketi hoones Rimi Supermarket. Aasta jooksul muutis Rimi 34 Säästumarketit Rimideks ja 9 Säästumarketit suleti.

«Andsime Säästumarketite kadumisest teada eelmise aasta lõpus ning tänaseks oleme Säästumarketite Rimideks muutmise protsessiga edukalt lõpule jõudnud,» lausus Rimi Eesti juht Vaido Padumäe. «Kõik on toimunud plaanipäraselt ning investeeringute suurus on jäänud eelarve piiridesse. Kõrgemaks on osutunud personalikulud, kuid see oli teadlik otsus, sest osades uutes Rimides oli töökohti rohkem kui enne neid tegutsenud Säästumarketites.»

Möödunud aasta lõpul teatas Rimi otsusest loobuda Säästumarketi nimest ja ehitada senised Säästumarketid ümber Rimi kauplusteks.

Kokku on Rimi Baltic AB-l kolmes Balti riigis 263 kauplust, sealhulgas 78 hüpermarketit (neist 15 Eestis), 139 supermarketit (neist 71 Eestis), 46 odavmüügikauplust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles