Populaarseimad advendikalendrid on juba läbi müüdud

Taavi Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lego advendikalender.
Lego advendikalender. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Advendikalendrite müük on tänavu poodides edukalt möödunud ja paljud populaarsed kalendrid, nagu Kinderi ja Lego omad, on juba otsa saanud.

Juba novembri alguses müügile tulnud advendikalendrite müük võtab hoo üles iga aasta vahetult enne detsembrit. Rimi avalike suhete juht Katrin Bats sõnab, et tänavu on hästi müügiks läinud kõrgema hinnaklassi jõulukalendrid. «Meil olid advendikalendrid soodushinnaga müügil alates 24. novemberist ja siis oli neil tõesti hea minek. Täiesti otsas on Kinderi kalendrid, mis olid meil kõige kallimad,» ütleb Bats ja lisab, et teisi jõulukalendreid on Rimi kauplustes veel saadaval.

Kaubamaja esindaja Anna Villems mainib, et enamik kalendritest on praeguseks läbi müüdud ja mõni õnnelik võib veel leida üksiku Lego või Playmobiili kalendri. Šokolaadikalendreid kaubamaja toidumaailmas praegu veel jagub.

Selveris oli aktiivseim kalendrimüük novembri lõpus ja neil on veel saadaval kõik advendikalendrid, mis novembris müüki tulid. Populaarseimaks ostus Selveris tänavu Kalevi «Jõuluseikluse» kalender.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles