Piletilevi hakkab bussipileteid müüma

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ja Tallinna vahel sõitvatele Go Busi bussidele on võimalik pileteid osta Piletilevi 179-s müügipunktis üle Eesti ja nende internetikeskkonnas.
Tartu ja Tallinna vahel sõitvatele Go Busi bussidele on võimalik pileteid osta Piletilevi 179-s müügipunktis üle Eesti ja nende internetikeskkonnas. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Piletimüügikeskkond Piletilevi hakkab alates järgmisest nädalast veebis ja piletipunktides lisaks kontserdi- ja teatripääsmetele müüma ka bussipileteid, esimesena tulevad müüki Go Busi Tallinna-Tartu liini piletid.

«Kui varem oli transpordi mõttes võimalik osta eribusside pileteid vaid mõnele Lätis toimuvale üritusele, siis nüüd laiendab Piletilevi pakutavate toodete valikut ka Eesti kaugliinidele,» ütles Piletilevi juhataja Jaanus Beilmann.

Beilmanni sõnul on esimesed uued piletitooted Go Busi uue Tallinna-Tartu bussiliini piletid. «Kuna tegemist on regulaarselt igal kolmveerandtunnil Tallinnast ja Tartust alates 6.45 kuni 20.45 väljuvate bussidega, siis sobib just see liin Piletilevi ja Go Busi koostöö alustamiseks kõige paremini,» märkis ta.

Reisijad saavad osta bussipileti sarnaselt kontserdipiletitega ning minna elektroonilise piletiga bussi peale samamoodi nagu teatrisse.

Go Busi arendusjuhi Kaur Sarve sõnul aitab Go Busi koostöö Piletileviga mitmekesistada bussipileti ostmise võimalusi. «Meie eesmärk on tuua bussipiletite ostmise võimalus sinna, kus inimesed tegelikult liiguvad ning seeläbi parandame juurdepääsu ühistranspordile kogu Eestis,» sõnas Sarv.

Avanädalal saab Piletilevi kaudu osta Go Busi pileteid ka tavapärasest soodsamalt ehk 5 euroga. Tartu ja Tallinna vahel sõitvatele Go Busi bussidele on võimalik pileteid osta Piletilevi 179 müügipunktis üle Eesti ja nende internetikeskkonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles