LG tõi Eestis müügile kahe trumliga pesumasina

Taavi Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LG pesumasin TWINWash.
LG pesumasin TWINWash. Foto: LG Electronics

LG tõi Eestis müügile kahe trumliga pesumasina, mis võimaldab korraga pesta kahte erinevat pesukogust.

Suuremat trumlit ja minitrumlit saab kasutada sõltumatult või ka samaaegselt. Kahe trumliga TWINWash pesumasin sobib siis, kui tekib vajadus palju pesta riideid, mis eeldavad erinevaid režiime.

Masin vähendab oluliselt pesuaega ja lisaks kahele trumlile on pesumasinal ka LG Eco Hybrid kuivati funktsioon, mille abil saab pesu pärast pesemist kiiresti kuivaks.

LG esindaja sõnul võimaldab aurufunktsioon pesu puhastamist ja eemaldab 99,9 protsenti kodustest allergeenidest, kortsudest ja lõhnadest. Uuel pesumasinal on ka Add Item funktsioon, mis lubab masina põhitrumlisse lisada pesu ka siis, kui masin juba töötab.

Väike trummel sobib delikaatsete esemete ja erilisi pesurežiime nõudvate kangaste (aluspesu, imikurõivad, käterätikud ja padjapüürid) pesemiseks, teatab LG. Näiteks saab trennist või ujumast tulles kõik asjad kohe ära pesta, ilma et peaksid avama suuremat masinat.

Pesumasin ühendub ka WiFi kaudu, mis loob võimaluse juhtida masinat näiteks magamistoast, restoranist või hoopis töölt. Download Cycle’i funktsiooniga saab alla laadida pesemistsüklid, Energy Monitoring annab teavet kasutatud elektri kohta ning Smart Diagnosis tuvastab kõik võimalikud vead.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles