Lugeja küsib: miks ajab Omniva inimesi puhkepäeval varakult üles? (4)

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Omniva pakiautomaat.
Omniva pakiautomaat. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

«Miks saadab Omniva puhkepäeva varahommikul sõnumeid? Olen juba kaks korda puhkepäeva varahommikul ärganud Omniva meeldetuletuse peale, et ma pakile järele läheks, mõlemad sõnumid tulid hommikul seitsme ajal. Puhtalt hirmust, et Omniva võib mu puhkepäeva hommikul üles äratada, ma telefoni hääletuks panna ei taha, sest pean vajadusel kättesaadav olema. Miks nad inimesi puhkepäeval varakult üles ajavad?» küsis lugeja.

Vastab Omniva meediasuhete juht Mattias Kaiv:

«Tegelikult pakiteavitustega ongi üsna keeruline lugu. Kuivõrd enamik pakke jõuab automaatidesse juba varahommikul, siis on väga palju kliente, kes tahavad sellest ka võimalikult varakult teada saada ning pakile kohe järele minna. Oleme nihutanud SMSide saatmist nii hilisemaks kui varasemaks, kuid paratamatult pole võimalik kõigile korraga meele järele olla. Suur tänu kliendile selle tagasiside eest, sest kindlasti mõjutab seegi pöördumine kuldse kesktee paika panemist.»

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles