Pühade eel sai Läti alkoralli veelgi hoogu juurde (9)

Taavi Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Super Alko alkoholipood Lätis Valkas.
Super Alko alkoholipood Lätis Valkas. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Enne pühi on mitmed Läti ja Eesti piiriäärsed alkoholipoed saanud tavapärasest suurema klientuuri osaliseks.

Super Alko poeketi omanikfirma Aldar Eesti juhatuse liikme Marge Uudre sõnul on piirikaupluste käibed viimastel nädalatel olnud väga kõrged ja trend on aastalõpu suunal kasvav. «Eelkõige nädalavahetustel on väga pikad järjekorrad ja meil on probleeme klientide kvaliteetse teenindamisega kuna on suur ruumipuudus ja personal on väga üle koormatud ning töötab detsembris ilma puhkepäevadeta,» ütles Uudre.

Poodidele on tekkinud lausa nii pikad järjekorrad, et kliendid ootavad autodega järjekordades parkimiskohti. «Olukorra lahendamiseks on ehitamisel Ikla/Ainazi kaupluse laiendus ja hetkel 1200 m2 kauplus muutub uue aasta algul topelt suuremaks. Kahjuks valmib laiendus koos täiendava parklaga alles uue aasta alguses,» sõnas Uudre.

Võrreldes klientide arvu tänavuste sügiskuudega, on juhatuse liikme sõnul kliente kaks korda rohkem. Aktiivne valmistumine käib ka 27-30 kuupäevade jaoks, mis saavad Uudre sõnul olema väga aktiivsed müügipäevad.

Sarnast trendi on näha ka Alko1000 kauplustes, kus on ka müügitöö tavapärasest rohkem hoogu sisse saanud.

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles