Lihavõttemunad on päev pärast jõule juba poodidesse ilmunud

Taavi Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Munadepüha jänesed.
Munadepüha jänesed. Foto: ARND WIEGMANN/REUTERS

Mõned tunnid pärast jõulumaiustuste kokkupakkimist, toodi Inglismaal poelettidele sadu kaste lihavõttemune, saiakesi ja muud munadepühadega seonduvat.

Jõulud on jäänud seljataha ja jaeketid liiguvad järgmise suure püha suunas, milleks on munadepüha. The Independent kirjutab, et paljud kliendid pole Inglismaal rahul poodidega, sest juba teisel jõulupühal leiti poelettidelt lademetes munadepühale suunatud tooteid.

Kliendid väljendavad oma viha sotsiaalmeedias Twitter, kuhu paljud on postitanud pilte ja vihaseid sõnumeid poodide käitumise kohta. Piltidelt on näha poeriiuleid, mis on täis munakujulisi šokolaade ja teisi lihavõttepühade maiustusi.

Üks kasutaja kirjutas: «Kas usute seda? Munadepüha munad on väljas teisel jõulupühal.» Kui tavaliselt tegutsevad poed üsna kiirelt valmistudes järgmisteks pühadeks, siis tänavu võisid nad tegutseda lausa liiga kiirelt, arvab The Independent. «Kas see on nali? On teine jõulupüha ja teil on poes munadepüha munad müügil!» kirjutab teine kasutaja.

Paljude arvates pole nimetatud toodetel detsembris poodides kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles