Töötukassa portaal saab suure uuenduse

Taavi Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Töötukassa.
Eesti Töötukassa. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna algavad Töötukassa infosüsteemides suuremahulised hooldus- ja uuendustööd, mille tulemusel saab töötukassa portaal uue ja kaasaegse töövahenduse ja kliendiprofiili lahenduse.

Seoses uuele lahendusele üleminekuga on 29.12 klienditeeninduseks suletud töötukassa bürood. Töötukassa kodulehte ja e-töötukassat ei saa kasutada 28.12 kell 17.00 kuni 30.12.17 kell 10.00.

Kui soovite sel ajavahemikul esitada töötukassale avaldusi teenuste, toetuste või hüvitiste saamiseks, planeerige see palun eelnevatele või järgmistele päevadele.

Küsimuste korral palub töötukassa helistada infotelefonile 15501, kirjutada emailiaadressile info@tootukassa.ee või võtta ühendust oma konsultandiga. Hooldustööde ajal ei ole neil võimalik infosüsteemidest vaadata konkreetselt kliendiga seotud teenuseid, toetusi ja hüvitisi puudutavat infot. Küll aga saab Töötukassa vastata üldistele kassa teenuseid, toetusi ja hüvitisi puudutavatele küsimustele.

Töötukassa vabandab ebamugavuste pärast ja paluvad mõistvat suhtumist.

Mida uuendus kasutajatele tähendab?

Lisaks võib esineda paari tunni pikkune täiendav katkestus ajavahemikus 01.01.2018 kell 12.00 kuni 02.01.2018 kell 06.00.

  • Tööotsijad saavad endale (senise CV asemele) kliendiprofiili. Sellega seoses palume inimestel, kel on praegu e-töötukassas kasutusel mitu erinevat CVd, märkida, millised neist soovite säilitada – kliendiprofiili(de) loomisel arvestatakse ainult märgitud CVsid. Oma uue tööotsimise profiiliga saate tutvuda alates 30. detsembrist. Uute võimalustena saate oma profiilile lisada foto, kasutada rohkemaid lisainfo välju enda eristamiseks teistest kandidaatidest, lisada soovitajaid jpm.
     
  • Tööandjate jaoks tuleb muudatusi rohkem, esimesed neist 30. detsembrist, järgmised uue aasta esimestel kuudel. Kohe lisanduvate võimaluste seas on logo lisamine tööpakkumisele, tööpakkumise sisestamine lisaks eesti keelele ka vene ja inglise keeles, kandidaatide kohta märkmete tegemise ja töötukassale tagasiside saatmise võimalus, iganädalane ülevaade tööpakkumiste statistikast jpm.

    Tööandjatel, kellel on e-töötukassas salvestatud, kuid töötukassale edastamata tööpakkumisi, palume need e-töötukassas meile edastada. Salvestatud edastamata tööpakkumised kustutatakse uuenduste rakendamise käigus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles