Veider juhus: kassapidaja unustas ostjatelt raha küsida

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Palju segadust tekkis, kui Kuressaare Kaubaaida kassapidaja unustas raha küsida ja inimesed lahkusid poest kauba eest 107 euro suurust arvet tasumata.

Vahejuhtum leidis aset Kuressaares Kaubaaidas 22. detsembril kell 11.41, kirjutab Saarte Hääl. Keskealine paar unustas tasumata oma 107,92 euro suuruse arve. Nad olid aga jäänud poe turvakaamera salvestusele ning neid otsiti taga Facebooki kommuunis Märgatud: Saaremaal.

COOP Saaremaa juhatuse esimees Kalle Koov tõdes, et tegu oli jõulumeeleolus toimunud kahetsusväärse juhtumiga ja klientide poolt ei olnud mingit pahatahtlikkust.

«Kui tagantjärele videot vaadata, ei ole kliendid mitte midagi valesti teinud, vaid juhtus lihtsalt nii, et müüja polegi neilt raha küsinud. Õppida võivad sellest muidugi mõlemad pooled – kliendid oleksid võinud öelda, et neil on jäänud maksmata, ja müüja ise tähele panna, et ta polegi raha küsinud,» rääkis Koov.

Ta lisas, et sellist olukorda poleks tekkinud, kui mõlemad pooled oleksid rohkem aktiivsust üles näidanud. «Poes püüti seda olukorda ise omaalgatuslikult lahendada ja postitati Facebooki vastav üleskutse need inimesed tuvastada. Nüüd saime klientide numbri, võtame nendega ühendust ja selgitame välja meiepoolsed tegemata asjad ning vabandame klientide ees,» kõneles Koov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles