Hiiumaa Selveri rändpood ei müü konkurentsi tõttu kohaliku väiketootja kaupa

Taavi Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selveri logo.
Selveri logo. Foto: Tomi Saluveer

Hiiu leht kirjutab, miks vallas sõitvas Selveri rändpoes ei leidu kohaliku Hiiu Pagari tooteid, mida varem bussist osta sai.

Hiiu lehe toimetusse pöördus lugeja küsimusega: «Miks Hiiu Pagar ei luba Selveri rändpoodi oma tooteid?»

OÜ Hiiu Pagari turundusspetsialist Arno Kuusk vastas, et Hiiu Pagari toodang oli kõikide Selveri poodide sortimendis kuni 2017. aasta alguseni ning Selveri rändpoes mullu detsembrini, mil vahetus rändpoe operaator. Mehe sõnul valmistas ettevõte heade koostöösoovide nimel uue rändpoe liinile saatmise puhul ka soolaleiva, mis pidulikult ka Selveri juhtkonnale üle anti. «Loodame, et Selver tuleb vastu rändpoe klientide soovile ning võtab Hiiu Pagari toodangu taas oma sortimenti.»

Hiiumaa Selveri juhataja Krista Metsand sõnas, et kauba kadumise taga on hoopis konkurents. Metsand ütles, et nemad saavad müüa neid tooteid, millel pole otsest konkurentsi, sest pole ju mõeldav, et näiteks Konsumist saaks osta Selveri hapukoort ja hetkel plaanivad nad kevadel Hiiu Pagariga koostööd jätkata ning müüki võiksid jõuda pagari sai ja leib.

Loe lugu pikemalt Hiiu lehest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles