Saaremaa-Läti laevaliini taasavamine jälle päevakorras (2)

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saaremaa-Läti laevaliinil teenindamisest on huvitatud ka AS Kihnu Veeteed.
Saaremaa-Läti laevaliinil teenindamisest on huvitatud ka AS Kihnu Veeteed. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Detsembri algul sai selgeks, et Saaremaa-Läti laevaliinide vastu on tundnud huvi kolm operaatorit, nüüdseks on kahega neist analüüsi koostamise käigus kohtutud.

Laevaliini avamist olid valmis kaaluma TS Laevad OÜ, AS Kihnu Veeteed ja AS Saaremaa Laevakompanii, esimese kohtumise teemadeks on marsruutide eelistused ja võimalikud laevatüübid ning liini opereerimise finantskülg, vahendab Meie Maa.

TS Laevade juhatuse esimees Jaak Kaabel kinnitas, et uuringuga seoses on kohtumine toimunud. Küsimusele, kas ettevõttel on marsruudi suhtes eelistusi tekkinud, vastas ta, et kuna nende hinnangul piletitulust antud liinid ennast vähemalt esialgu ära ei majanda, on siin vajalik huvitatud osapoolte panustamine.

ASi Kihnu Veeteed tegevjuht Andres Laasma ütles, et kuna kõik on alles varases analüüsi staadiumis, ei ole täiendavat informatsiooni võimalik anda, samas rõhutas laevafirma vallale algselt saadetud vastuses, et täiendavate liinidega opereerimisest ollakse vägagi huvitatud.

Loe lähemalt Meie Maast.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles