VIDEO: Ikea pakub hällile soodustust, kui pissid nende reklaamile

Taavi Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IKEA logo.
IKEA logo. Foto: ARND WIEGMANN/REUTERS

Ikea tuli välja uudse rasedustestiga, mis on nende reklaampostri peal ja pakub positiivse tulemuse puhul allahindlust lapse hällile.

Ikea kõige uuem reklaam Rootsis on saanud suure tähelepanu osaliseks oma ennenägematu sisseehitatud rasedustesti tõttu, mis «jah» või «ei» vastuse asemel näitab positiivse tulemuse puhul allahindlust hällilt.

«Selleks, et uus interaktiivne reklaam reaalsuseks teha, pidime mitu tehnilist edusammu tegema,» ütles reklaami loonud agentuuri Akestam Holst esindaja. «Kasutasime alustuseks rasedustesti riba, mis antikehade ja rasedushormoonide sidumisel värvi muudab.» Hiljem loodi koos Mercene’i laboratooriumiga aktiivse kihiga paber, millele sai trükkida, et reklaam ellu viia.

Soodustuse saamiseks peavad naised pissise positiivset näitu näitava reklaami Ikea kauplusesse viima, kus allahindlus vormistatakse.

Vaata videost, kuidas kogu protsess välja näeb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles