Ossinovski pulmareis Lõuna-Ameerikasse tõi kuluka vaidluse (67)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ossinovski renditud väikebuss Volkswagen, mis lõpetas bensiililekke tõttu töötamise keset Patagoonia avarusi.
Ossinovski renditud väikebuss Volkswagen, mis lõpetas bensiililekke tõttu töötamise keset Patagoonia avarusi. Foto: Erakogu

Tervise- ja tööministri Jevgeni Ossinovski pulmareis Argentinasse võttis kaunis Patagoonias filmiliku pöörde, kui Ossinovskile näguripäevi näinud auto rentinud ärimees nõudis selle rikkimineku eest tuhatkond dollarit ja seda raha mitte saades soovis lennujaamas politseinikelt Eesti valitsuse võtmeministri vahistamist.

«Kui me kohtusime, ütles ta, et on oma kodumaal minister ja ei hakka midagi maksma, sest talle ei meeldinud teenindus,» kirjeldab Patagoonia autorendiärimees Fernando Somma oma vaidlust Ossinovskiga El Calafate lennujaamas. Ossinovski nimetab seda väidet – enda ministrina esitlemist – väljamõeldiseks.

Ent Somma jätkab: «Kui ma muudkui käisin tal järel, üritades saada tasu, läks ta pardalemineku tõkke taha, mulle näkku naerdes! Ma tahtsin, et politsei ta arreteeriks, aga kuna mul polnud ametlikku avaldust, läks ta ikkagi pardale ja lendas ära.»

Ossinovski vaatenurgast on see justkui õpikujuhtum, kuidas sõna otseses mõttes maailma otsa reisides tuleks hilisemate ebameeldivuste ärahoidmiseks vältida kahtlase taustaga rendifirmasid. Võib tulla palju sekeldamist ja närvikulu.

Kommentaarid (67)
Copy
Tagasi üles