Lugeja küsib: miks oli rongiliiklus hommikul täielikus kaoses? (3)

Taavi Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni reisirong.
Elroni reisirong. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Postimehe poole pöördus mures lugeja, kes uuris, miks täna hommikul Elroni rongid ei sõida, hilinevad, nende uksed ei avane ja need on  ülerahvastatud.

Lugeja küsib: «Rongiliiklus on täielikus kaoses hommikustel tundidel!? Mis toimub? Rongid ei käi, hilinevad, on ülerahvastatud ja uksed ei avane.»

Vastab Elroni turundus- ja kommunikatsioonijuht Mariis Adamberg:

«Täna varahommikul tuli tõepoolest ette tehnilistest põhjustest ja taristuriketest tingitud hilinemisi läänesuuna ja idasuuna rongiliikluses. Paraku esines Keila-Tallinna reisi nr 508 teenindanud rongil tehniline tõrge, mis tõi kaasa ahelhilinemise ka teistel läänesuuna rongidel. Praegu tegeleb meie tehniline meeskond rongil tekkinud probleemi lahendamisega ning annab endast kõik, et tõrked ei korduks. Läänesuuna reiside hilinemistes oli oma osa ka taristuriketel.

Idasuunal põhjustas Aegviidu-Tallinna reisi nr 401 hilinemist libedus ning väiksema tehnilise tõrke tõttu jõudis Tartu-Tallinna reis nr 211 lõppjaama 14 minutit hiljem.

Palume klientidelt vabandust tekkinud ebamugavuste pärast.

Rongi uste avamisega on üksikuid muresid esinenud talvisel perioodil eelkõige graanulite tõttu, mida perroonidel libeduse vältimiseks kasutatakse. Graniitkruusa kivid kipuvad kogunema astmelaua juurde ja takistavad selle väljumist. Uurime alternatiivseid võimalusi selle mure lahendamiseks.»

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles