Sotsiaalmeedias korraldatakse Läti alkopoest Tallinna uut Balti ketti (2)

Taavi Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ürituse pilapilt.
Ürituse pilapilt. Foto: Kreemised Meemid

Facebooki on loodud üritus, milles kutsutakse inimesi osalema uues Balti ketis Läti Alko1000 poest Tallinna, eesmärgiga demonstreerida maailmale Baltimaade joomistahet.

Naljaleht Kreemised Meemid organiseerib Facebookis pilaüritust, milles kutsutakse inimesi ühinema uue Balti ketiga, mis ulatuks Läti piiri ääres olevast Alko1000 kauplusest kuni Tallinnani.

Naljaleht kirjutab ürituses, et eesmärgiks on «ühine poliitiline massimeeleavaldus, millega tahetakse demonstreerida maailmale Baltimaade joomistahet ja juhtida tähelepanu OSSINOVSKI ja VALITSUSE vahel poole sajandi eest sõlmitud alkoholiaktsiisile, mille salaprotokollid viisid Baltimaade okupeerimise ja kalliste alkohindadeni».

Üritus on kogunud vähem kui päevaga üle tuhande osaleja ja huvilisi on peaaegu kolm tuhat.

Mõned kasutajad on ürituse all ka sõna võtnud, pakkudes välja, et keti saba võiks Toompeal lõppeda, et ka riigisaksad odavat märjukest saaksid, ja uurinud, kas kuupäevaga on seotud mingi kindel ajalooline sündmus.

Naljaleht on varemgi korraldanud pilaüritusi nagu näiteks Petseri taasvallutamine ja Rocca Al Mare keskuse kivikuuli minema lükkamine.

Huvilised saavad üritusega tutvuda siin!

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles