Jaeketid on valmis Rakvere streigi ajal lihatooteid asendama (1)

Taavi Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grossi pood
Grossi pood Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Mitu jaeketti on valmis pakkuma alternatiivseid lihatooteid konkurentidelt, et asendada Rakvere lihatööstuse streigi ajal võimalikke tühje lette.

Rimi ostujuht Margus Amor kinnitas, et Rimi sortimendis on kõikidele Rakvere toodetele alternatiivsed pakkumised vajadusel olemas ning klient saab oma lihatooted poest ikkagi kätte. «Rakvere on küll endiselt lihatoodete müügis turuliider, kuid teiste Eesti lihatööstuste tootepakkumine on aasta-aastalt mitmekülgsemaks muutunud.»

Amor lisas, et kui Rakverel tekivad tarneraskused, siis mõjutab see ilmselt kampaaniapakkumiste hulka kogu jaekaubanduse turul, kuna nõudlus on suurem kui pakkumine.

Grossi toidukaupade ostu-müügi kaubandusjuht Eve Heinsaar ütles, et olukord on ebamugav nii tarbijale, tootjale kui edasimüüjale, aga neid streik väga ei mõjuta. «Kui nii peaks juhtuma, siis meid mõjutaks see vähem, kuna meie tugevuseks on oma lihatoodete tootmine.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles