Lux Express lisab Tallinna-Haapsalu kiirliinile väljumisi

Taavi Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lux Express reisibuss.
Lux Express reisibuss. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Alates 1. veebruarist lisab Lux Express Tallinna-Haapsalu liinile uue hommikuse väljumise mõlemas suunas. Uue kiirliini bussisõiduaeg kahe linna vahel on 1 tund ja 35 minutit.

Lux Express Eesti kommertsjuhi Märt Sibriku sõnul alustab bussifirma ekspressühenduse pakkumist, kuna on veendunud, et üha enam reisijaid otsustab auto asemel ühistranspordi kasuks, teatab Lääne Elu. «Just seetõttu püüame pakkuda tipptasemel bussidega kiiret ühendust ka uute väljumiste puhul. Meie kogemus näitab, et inimesed on valmis linnade vahel liikumiseks vahetama auto bussi vastu, kui reis on mugav ja sõiduaega saab kasutada töötamiseks või lõõgastumiseks,» rääkis Sibrik.

Sibrik lisas, et alates selle aasta algusest on Lux Expressi mugavad bussid teenindanud Tallinna-Haapsalu liini varasemaga võrreldes suuremas mahus ning täna võib öelda, et see muudatus on hästi vastu võetud.

Veebruari alguses lisandub Lux Expressi sõidugraafikusse väljumine Tallinnast kell 6.50, mis jõuab Haapsallu kell 8.25, ja Haapsalust Tallinnasse kell 9.00, mis jõuab kohale 10.35.

Loe pikemalt Lääne Elust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles