Circle K automaatjaamad suudavad taas kütust müüa

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tehniline rike seiskas Circle K automaatjaamade töö.
Tehniline rike seiskas Circle K automaatjaamade töö. Foto: Evija Trifanova/LETA

Esmaspäeval ajutiselt suletud Circle K automaatjaamad Balti riikides ja Poolas on taas avatud. Tehniline probleem lahendati ning Eestis asuvad 17 automaatjaamade taaskäivitamisega alustati öösel.

Rahvusvaheline sidekatkestuse rike puudutas Eestis Circle K 17 automaatjaama, kus klientidel polnud võimalik mootorikütuseid tankida, teatas ettevõte. Kõik Eestis asuvad 59 täisteenindusjaama ja mugavuspood Balti jaamas olid samal ajal avatud ja töötasid tavapäraselt.


«Töö tehnilise rikke kõikide põhjuste välja selgitamiseks veel käib, kuid praegu teame, et antud tehniline probleem oli laiaulatuslikum ja hõlmas lisaks Circle K-le ka meie rahvusvahelise IT-partnerfirma TDC teisi kliente,» sõnas Circle K Eesti turundusjuht Diana Veigel.

  Circle K Eesti AS on üks Eesti suurimaid mootorikütuste jaemüüjaid ning omab ja opereerib lisaks 59 täisteenindusjaamale ning ühele mugavuspoele 17 automaatjaama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles