VIDEO: Nutella rahutused levivad üle Prantsusmaa supermarketite (1)

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nutella.
Nutella. Foto: DADO RUVIC/REUTERS/Scanpix

Allahinnatud Nutella põhjustas vägivaldseid vahejuhtumeid ühes Prantsusmaa supermarketiketis, kuna ostlejad tõuklesid magusa määrde pärast.

Intermarché supermarketid pakkusid Nutellat tavahinnast 70 protsenti soodsamalt, tuues hinna 4,5 eurolt 1,4 eurole. Hind on sedavõrd odav, et ühte poodi kutsuti kohale politsei, sest inimesed kaklesid ja tõukasid üksteist, vahendab BBC.

«Nad on nagu loomad. Ühte naist sikutati juustest, üks vanem naine sai kastiga vastu pead, teisel oli käsi verine,» rääkis klient Prantsusmaa meediale.

Üks Intermarché poe töötaja ütles kohalikule väljaandele Le Progrés: «Me proovisime tulla klientide vahele, aga nad lükkasid meid eemale.»

Kogu poe varu krabasid kliendid 15 minutiga ära ja üks klient väljus poest sinise silmaga. Sarnaseid stseene on toimunud üle terve Prantsusmaa ja mõningatel juhtudel on kirjeldatud neid kui rahutusi.

Ettevõtte esindaja on rahutused hukka mõistnud, kuid lisas, et allahindlus oli puhtalt Intermarché poeketi korraldatud.

Keskmiselt tarbitakse aastas üle 365 miljoni kilo Nutellat 160 riigis üle kogu maailma. Määrde mõtles välja Ferrero perekond 1940. aastal Itaalias.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles