Meeldetuletus: Selveri boonuspunktid aeguvad kuu lõpus

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kauplusekettide kliendikaardid.
Kauplusekettide kliendikaardid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Boonuskaardid annavad enamasti iga ostu eest vastavalt poe eeskirjadele boonuspunkte, mida hiljem ära kasutada saab. Kõigi nende aegumist võib olla aga raske meeles pidada.

Selveri kliendid peaksid aga meeles pidama, et 31. jaanuariga kaotavad aasta jooksul teenitud boonuspunktid kehtivuse. Lisaks Selverile saab kogutud boonuspunkte kasutada ka Kaubamajas ning ABC Kinga, SHU ja I.L.U. kauplustes.

Oma punktisaldot saab kontrollida Partnerkaardi iseteeninduskeskkonnas Partnerkaart.ee. Käesoleva aasta jaanuari ostude eest kogutud punktid kehtivad taas järgmise aasta jaanuari lõpuni.

Säästukaardi, Prisma konto ja Rimi kliendikaardi boonuspunktide aegumistähtaeg on igal kliendil erinev. Kogutud raha aegub aasta pärast kogumist ning selle kasutamisel arvestab süsteem esimesena maha just kõige varem kogutud raha.

Maximas kasutatava Aitäh kaardi boonusraha aegub 31. märtsil.

Loe juurde: Valik populaarsemaid kliendikaarte: millisest saab enim kasu?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles