Saaremaa tarbijate ühistu kehtestas liimetele 40-eurose aastamaksu

Taavi Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ostukorv.
Ostukorv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Saaremaa tarbijate ühistu kehtestas liikmetele 40-eurose aastamaksu, pakkudes vastu tavalise kliendikaardiga võrreldes kuni viis korda suuremaid boonuseid.

«Let's make STÜ great again! (Teeme STÜ taas vägevaks)» kasutas Coopi kaubamärki kandva STÜ juhatuse esimees Kalle Koov USA presidendi Donald Trumpi suust pärinevat hüüdlauset, edastab Saarte Hääl.

Aastamaks puudutab kokku 1326 inimest, kes peavad 40-eurose ülekande tegema hiljemalt märtsikuu jooksul. Eilse seisuga oli maksu tasunud sadakond inimest, aga seda, kui palju STÜ senistest liikmetest uues olukorras jätkab, ei oska ühistu prognoosida.

«Liikmetest lahtisaamise soovist ei saa kindlasti rääkida. Vastupidi. Boonused peaksid aitama liikmeskonda kasvatada,» ütles ühistu nõukogu liige Andres Tamm.

Programmi magnetiks on STÜ sõnul hinnamaatriks, mille järgi on ühistu liikmetel võimalik olenevalt igakuulisest ostusummast koguda 2,5–10 protsenti ostuboonust, kuid Maksimumpunktide kogumiseks peab igas kuus ostma ühistu kauplustest vähemalt 500 euro eest ja see annab aasta kokkuvõttes 600-eurose säästu.

Loe artiklit täispikkuses Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles