Üleskutse EV100 puhul: 23. veebruar vabaks päevaks (4)

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti lipp.
Eesti lipp. Foto: PEETER K

Kuna 24. veebruar langeb sel aastal laupäevale, siis on EV100 kodulehel algatatud üleskutse teha 23. veebruar vabaks päevaks.

«Kingime kõigile töötajatele 23. veebruaril 2018 vaba päeva!» Nii seisab BDA Consulting OÜ poolt loodud üleskutses anda inimestele juubelieelne päev vabaks.

«Kutsume kõiki tööandjaid ja organisatsioonide juhte Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva puhul kinkima töötajatele vaba päeva. Sel päeval saame me mõtiskleda iseenda, riigi ja riikluse üle, osaleda EV100 sünnipäevaüritustel ja valmistada ette peolaud. Me saame olla koos lähedastega ja teha ära… kodutööd. Nii on sünnipäevapäeval võimalus juubelit nautida ilma tormamata.

Vaba päeva kinkimisega tekitame erilise peotunde ja õhustiku, mis loob uue tähenduse töötajate ning tööandjate vahelisele usaldusele.

EAS Ärimentorprogrammi 2017/2018 programmis osalevatel ettevõtjatel tekkis idee väärtustada Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva pidustusi tööst vaba päevaga. EV100 sünnipäev on sattunud laupäevasele päevale ja olgugi, et pühale eelnev tööpäev on kolm tundi lühem, lisaks olulist pidulikkust terve vaba päev.

Kogu Eesti rahva töövõimelised inimesed annavad igapäevaselt oma panuse meie riigi püsimise, kasvu ja edu nimel. Mina, sina ja tema. Kasvatagem töörõõmu, panustades ka peomeeleolu loomisse!

Jõudu tööle!»

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles